BoN MAG logga.jpg

 Best of Norden – nu som magasin!

Läs magasinet DIGITALT eller beställ fysiska exemplar via info@bestofnorden.se

Var femte år arrangeras Nordiska rådets session i Sverige och i samband med sessionen delas Nordiska rådets priser ut. 2019 är det dags för Stockholm och i om med detta skapar vi ett exklusivt magasin som fokuserar på kultur i Norden, ett magasin som når kulturintresserad allmänhet och kulturkonsumenter, Nordens främsta konstnärer och mest tongivande journalister, samt närmast heltäckande Nordens tyngsta politiker och opinionsbildare.

Best of Norden är kulturfestivalen som sedan 2014 årligen arrangeras i Stockholm med anledning av Nordiska rådets priser. Festivalen bjuder på biovisningar av de nominerade filmerna, möten och samtal med Nordens främsta författare och kulturpersonligheter.

2019 äger utdelningen av Nordiska rådets priser rum i Stockholm och samtliga nominerade är på plats. På plats är även ett tusental av Nordens mest inflytelserika politiker som före prisgalan medverkar under Nordiska rådets session i riksdagen.

 Det helt nya Best of Norden MagasinET speglar festivalen med samma namn och fokuserar på nordisk kultur. Det kommer att bli intervjuer med tongivande aktörer och kreatörer, nominerade till Nordiska rådets priser 2019, aktualiteter och spännande artiklar om nordiskt kulturliv. Magasinet kommer även att ha en mindre programdel för kulturfestivalen Best of Norden som äger i Stockholm den 27-28 oktober. Festivalen arrangeras av Nordiska ministerrådet, Nordiska rådet och Kulturbyrån, på uppdrag av Nordisk Film & TV Fond, i samarbete med SVENSKA FILMINSTITUTET, NORDISKA MUSEET OCH FÖRENINGEN NORDEN.

BoN_Magasinet_omslag_ettan.jpg